Köp en uppskattad present i form av smycken

Är du bjuden på födelsedagskalas och funderar över vad du ska ta med dig för present? Det finns både riktigt säkra kort och presenter som inte brukar bli lika uppskattade. Här kan du läsa om vad du ska tänka på när du köper presenter.

Vet du inte riktigt vad mottagaren gillar? Då finns det en gåva som alltid går hem. Nämligen vackra smycken. De finns i många olika stilar så att du kan hitta något som passar de flesta. Ett smycke består dessutom över tid och blir därför en fin påminnelse om födelsedagen i många år framöver.

Prisvärda och trendiga smycken

Du behöver dock inte vända ut och in på plånboken för att kunna ge bort vackra smycken. Svenska smycken från Edblad är uppskattade av de flesta och dessutom vänliga mot plånboken. Edbland erbjuder mängder av kollektioner så att du kan hitta allt från diskret till maffigt. Är mottagaren en modeintresserad person så ska du absolut satsa på stora pärlor a la Audrey Hepburn. De blir nämligen väldigt heta i höst.

“I Matthew M. Williams regi blir pärlorna ännu större i höst, och dessutom förflyttar de sig även bort från smyckeskrinet och dekorerar i höst även toppar och jeans. ” går att läsa i Damernas Värld. Vill du ha ytterligare inspiration kan du titta på vad influencers väljer att bära just nu.

Presenter att undvika

Det finns också saker som inte alls passar så bra som presenter. Undvik till exempel bilder på dina barn, förutom till mor- och farföräldrar. Att köpa speciellt intressespecifika saker är inte heller speciellt bra. Vet du inte om att mottagaren älskar flugfiske så är det ingen bra idé att köpa fiskelina och nya krokar.

 

  • Har du en etikettfråga?

    Skicka den till etikett@daligstamning.se, så ska vi göra vårt bästa för att besvara den.