Så gör du ett bättre intryck

I dagens samhälle är det viktigare än någonsin att göra ett bra första intryck. Eftersom människor generellt är stressade får du sällan en andra chans. Ett första intryck brukar även ha en tendens att vara bestående.

Det är ingen myt att det första intrycket du får av en människa är viktigt. I dagens samhälle där allt fler är stressade ges allt mindre tid till andra människor. Därför är första intrycket du gör på människor du möter ännu viktigare än förut. Att le är ett sätt att ge ett trevligt intryck. Att visa att du är glad kommer du långt på. Om du tycker att du är missnöjd med dina tänder är en rekommendation att du försöker göra något åt det. Det finns bland annat produkter för tandblekning som du kan använda för att få vita och fina tänder. Du har mycket att vinna på att fixa dina tänder och kunna skicka iväg ett riktigt Hollywood-leende. Att bleka tänderna är smärtfritt och billigt, speciellt om du väljer att göra det hemma.

Borsta tänderna morgon och kväll

Hur länge en tandblekning håller beror mycket på yttre faktorer som vad du äter. För att din tandblekning ska hålla länge ska du försöka att inte utsätta tänderna för livsmedel som missfärgar dem. Men det är även viktigt att du försöker att ha en god munhygien. Borsta tänderna både på morgonen och kvällen. Att använda tandtråd minst varannan dag är också att rekommendera.

Ta i hand och klä dig rätt

Förutom att le mot den du möter är kläder viktiga för att du ska göra ett bra intryck. Att ha hela och rena kläder är grunden. Att se klassisk och tidlös kan vara en fördel eller sticka ut på rätt sätt. Att sträcka på dig är också en god idé. Försök att utstråla trygghet och att du är en person som vet vad du gör. När du möter någon för första gången kan det vara en god idé att ta i hand. Tänk på att försöka att ha ett lagom hårt handslag, inte för löst men inte heller för hårt.

  • Har du en etikettfråga?

    Skicka den till etikett@daligstamning.se, så ska vi göra vårt bästa för att besvara den.