Offentlighetens pris

ros brev kärlekAtt ett förhållande tar slut ledar ofta till dålig stämning. Men ännu dålig stämning blir det när separationen och bråken är offentliga – i samband med att det är en kändis som skiljer sig.

Dålig stämning kan vi verkligen kalla allt som stormade kring Marcus Birro för ett tag sedan. Han blev av med jobb efter jobb, och berättade om detta på sociala medier – men istället för medhåll och sympati blev reaktionerna irritation. Utan tyckte att Marcus Birro förtjänade att bli av med sitt jobb. Det hela blev mycket uppmärksammat och plötsligt hade alla en åsikt om Marcus Birro – men han var inte intresserad av andras åsikter. Istället fortsatte han öppna upp sig i media, främst med fokus att det vara synd om honom och att han inte gjort något fel. Tillslut gick även hans fru mot honom. Detta i samband med att han blivit kritiserad över att ha ätit lunch med Sverigedemokrater – och efter det försvarat sig på Facebook. Bland kommentarerna på hans inlägg kunde man läsa att hans fru gått in och påpekat att det faktiskt inte var okej och “lite dumt att han inte själv förstod det”. Spänningen mellan paret var uppenbar – och Marcus Birro utbrast “nu blir man också påhoppad av sin fru offentligt”.

Nu skiljer de sig

Nu har det den senaste tiden varit lugnt i pratet om Markus Birro men i en artikel från Expressen kan vi läsa att paret kommer att skilja sig. Sorgligt, men kanske för det bästa också när det har stormat som de gjort. Äktenskap som leder till skilsmässa kommer ju ofta med en mycket dålig stämning och detta är nog knappast ett par som slipper undan detta. Speciellt inte i och med att mannen i fråga tycker om att prata ut i media. I artikeln står det också att Birro skrivit en tre sidor lång minnesbild av äktenskapet i tidningen Mama. Så här står det:

Birro ville med texten, som löper över tre sidor med minnen från äktenskapet och kärleksförklaringar, ge en annan sida av skilsmässan. – Det kändes bra, jag skrev väldigt långt och poetiskt medvetet. Jonna, som det handlar om, har fått vara med och bestämma och läsa, säger han

 

  • Har du en etikettfråga?

    Skicka den till etikett@daligstamning.se, så ska vi göra vårt bästa för att besvara den.