Så hittar du bästa presenten till jubilaren

Den bästa presenten att ge bort till ett födelsedagsbarn är den genomtänkta gåvan. Designersmycken är perfekt om du vill ge en gåva som är speciell och som kan spegla personen som får det. Ett klassiskt smycke är något som aldrig går ur tiden.

Det är stort att fylla jämnt och det förtjänas att firas med en fin gåva. Men att hitta en bra present till en som fyller jämna år är inte alltid det enklaste uppdraget. Smycken är något som passar människor i alla åldrar, ett snyggt halsband fungerar lika bra till 30-åringen som 60-åringen. Det viktiga är dock att smycket har det där lilla extra. Ett tips är att du hittar ett fint smycke från Efva Attling att ge bort. Hennes smycken bär på starka budskap och är alltid designade utifrån ett syfte. Du kan hitta halsband, armband, örhängen och ringar i olika ädelmetaller. Att ge bort ett betydelsefullt smycke till någon som ska firas lite extra är en utmärkt idé.

Ge bort ett unikt smycke

När du ska ge bort ett smycke är det bra att satsa på ett klassiskt smycke men som samtidigt är originellt om du inte vet vilken stil personen i fråga har. Efva Attling har ett stort utbud av smycken som passar många. Ett långt halsband är lika fint som ett klassiskt kort. Smycken är en sådan gåva som kan öka i värde om du köper rätt.

Tips på smyckespresent:

• Diskreta örhängen eller hoops.
• Klassiskt silverhalsband med hänge.
• Ett stilfullt armband.
• Statement ring.

Etikettsregler på finare kalas

När du ska gå en födelsedagsfest där någon fyller jämna år finns det etikettsregler som är bra att följa. Det är inte sällan det förväntas av gästerna att uppträda på ett speciellt sätt. Det bästa är att du själv har koll på vilka etikettsregler som finns innan du åker iväg på en tillställning. En sak som du bör ta med dig är att lägga bort telefonen. Att hålla på att slöscrolla på telefonen är inte trevligt och om du behöver ta ett samtal är det bra att gå ifrån. Använd besticken på ett korrekt sätt och lägg ner dem när du ska tala är en annan sak som är bra att ta med dig.

  • Har du en etikettfråga?

    Skicka den till etikett@daligstamning.se, så ska vi göra vårt bästa för att besvara den.